Prima Contact Harta
Widget Informer    Flux RSS
 
Prima   /  NOUTĂŢI / Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Vasile Bîtca s-a întâlnit cu șeful Delegației UE în țara noastră, Peter Michalko

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Vasile Bîtca s-a întâlnit cu șeful Delegației UE în țara noastră, Peter Michalko

  imprimare
06.12.2017 madrm.gov.md   200 

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Vasile Bîtca a avut, în după amiaza zilei de astăzi, o întrevedere,  cu șeful Delegației UE în țara noastră, Peter Michalko. Oficialii au discutat despre angajamentele Republicii Moldova în cadrul Acordului de Asociere pe domeniile agricultură, dezvoltare regională și mediu și proiectele ce sunt în derulare.

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Vasile Bîtca a subliniat că realizarea angajamentelor conform Acordului de Asociere sunt prioritare și că sunt depuse eforturi considerabile pentru a nu admite restanțe la acest capitol.

"Suntem recunoscători Uniunii Europene pentru suportul oferit țării noastre. Vă mulțumim pentru că sunteți alături de cetățenii Republicii Moldova nu doar prin asistența și consultanța oferită în realizarea reformelor, dar și prin proiecte ce contribuie direct la îmbunătățirea condițiilor de viață pentru cetățeni", a precizat ministrul Vasile Bîtca.

La rândul său, Excelența Sa, Peter Michalko l-a felicitat pe ministru cu prilejul constituirii noului minister și i-a urat mult succes în activitate.

"Mă bucur să știu că ați avut o cooperare eficientă și o comunicare deschisă cu toți predecesorii mei, sunt sigur că așa va fi și în continuare. Vă asigur că Uniunea Europeană va continua să susțină Republica Moldova în realizarea reformelor, ce vor asigura dezvoltarea țării și bunăstarea cetățenilor", a menționat  șeful Delegației UE în țara noastră, Peter Michalko.

Oficialii au convenit să continue cooperarea în baza Acordului de Asociere pe domeniile gestionate de minister și în vederea realizării proiectelor de dezvoltare.

5 decembrie 2017

Serviciul de presă al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului 

http://www.madrm.gov.md/ro/content/ministrul-agriculturii-dezvolt%C4%83rii-regionale-%C8%99i-mediului-vasile-b%C3%AEtca-s-%C3%AEnt%C3%A2lnit-cu-%C8%99eful

 

 
 
  •        
 
 
Actualizat la: 18.05.2018
ACSA   \   NOUTĂŢI   \   SERVICII   \   PUBLICAŢII   \   PIAŢA AGRICOLĂ   \   GALERIE FOTO   \   CONTACT   \   IVR ACSA
Tel: (373 22) 23-53-54, 23-78-89, 23-81-83 / Fax: (373 22) 23-53-28 Total vizitatori: 3181767
Adresa: 2005 MD, Chisinau, str. 31 August 1989, nr. 98, bir. 401
Email: office@acsa.md
  sus